De appartementen

Zelfstandig wonen

Eigen keuken, badkamer en toilet.

Compleet afgewerkt

De woningen zijn zeer compleet afgewerk met vloerafwerking, wandafwerking, raambekleding en buitenzonwering.

Keuken met apparatuur

De keuken wordt voorzien van een kookplaat en afzuigkap.

Kom samen in het paviljoen

Op het terrein tussen de drie woongebouwen komt een paviljoen met een ontmoetingsruimte en wasserette. In de ontmoetingsruimte kunt u in huiselijke sfeer activiteiten organiseren en bezoek ontvangen. Ook kunt u onder het genot van een kopje koffie internetten in de wifi-zone.

Een eigen wasmachine aanschaffen hoeft niet

Op het terrein komt een paviljoen met een ontmoetingsruimte en wasserette. De wasserette wordt geëxploiteerd door Miele. Gebruikers betalen per was- of droogbeurt via de Miele app. Apparaten kunnen vooraf voor een tijdslot van 15 minuten worden gereserveerd. Voor een wasbeurt kan eigen wasmiddel gebruikt worden. In de wasserette komt een plek om uw was te vouwen.

Elk gebouw is voorzien van een lift

Wonen bij LARS kan dus ook als u slecht ter been bent.

Uw fiets stalt u beneden in de gezamenlijke berging

Hier staat uw fiets veilig en droog op een afgesloten plek.

Nooit meer op zoek naar een parkeerplaats

In de omgeving zijn genoeg parkeerplaatsen aanwezig.

Een complexbeheerder geeft een veilig gevoel

De complexbeheerder van het terrein is uw aanspreekpunt als het gaat om onderhoud en schoonmaak van de algemene ruimtes. Hij let er ook op dat iedereen zich aan de woonafspraken houdt, zodat de woonomgeving netjes, schoon en veilig blijft.

Samenstelling bewoners sleutel tot succes

Wonen bij LARS moet gaan voorzien in de huisvestingsbehoefte van diverse aan Lelystad gebonden sociale doelgroepen. Zo zullen er naast spoedzoekers ook statushouders en EU-werkers worden gehuisvest. Centrada zoekt huurders die in deze omgeving prettig samen kunnen wonen en van Wonen bij LARS een succes willen maken.

Fotografie Jan Snel, (c) Corjan van Toor